prodej@pilanamarket.cz +420 573 502 911

Nejlepší truhlářské svěrky

Nejlepší truhlářské svěrky – vsaďte na značku IRWIN

Truhlářské svěrky, to jsou nástroje, bez kterých si lze tesařské práce jen těžko představit. Jsou nepostradatelné při frézování, vrtání, řezání nebo lepení a mnoha dalších činnostech. Neměly by chybět v žádné dílně – profesionální ani domácí.

 

 

K čemu se používá truhlářská svěrka

Truhlářské svěrky slouží mimo jiné k upínání, utahování nebo spojování. Díky nim lze obráběný materiál nebo objekt stabilizovat.

Tyto nástroje najdou své uplatnění při drobných opravách a mnoha domácích pracích. Hodí se také při výrobě modelů a při práci s malými díly, kde je důležitá přesnost.

Co je důležité při výběru truhlářské upínací svěrky

Na trhu je k dispozici mnoho typů stolních upínačů určených pro různé druhy práce. Liší se velikostí, tvarem, typem materiálu, roztečí čelistí, upínací silou nebo upínacím mechanismem.

Pro kvalitní truhlářské svěrky je důležitým prvkem nosná tyč či pásovina. U větších svěrek je dobré, když je profilovaná, aby vydržela větší zatížení. Menší svěrky, u kterých není hmotnost nebo zatížení velké, mají obvykle plochý průřez.

Při výběru svěrky se zaměřte na to, co potřebujete udělat. Jiný nástroj budete potřebovat pro amatérské použití a jiný pro plně profesionální použití, kdy je vyžadována větší přesnost a efektivita.

IRWIN Quick Grip je favoritem mezi truhlářskými svěrkami

Do naší nabídky jsme zařadili sortiment značky IRWIN, který ve své oblasti způsobil revoluci. Umožňuje uživatelům rychlejší a jednodušší práci, než jak jsou zvyklí u nástrojů běžných značek. Snadné polohování a upínání těchto zařízení si získalo kutily po celém světě. Speciální pozornost si zaslouží jednoruční svěrka IRWIN Quick Grip, která je první jednoruční třmenovou svěrkou na světě.

 

Produkty z řady Quick Grip XP rovnoměrně rozloží sílu a jsou ideální pro práci s velkým zatížením – třeba při instalaci a hrubém lepení. Truhlářské svěrky této značky nabízí až dva a půl krát vyšší tlak než všechny konkurenční výrobky, ale zároveň si zanechávají nízkou hmotnost a kompaktnost.

Svěrky z řady IRWIN dělíme do několika skupin, dle jejich použití:

Sortiment IRWIN značky jsme pro náš e-shop vybrali právě pro výše uvedené důvody. Pokud budete potřebovat s čímkoliv poradit, neváhejte se nás kontaktovat. Pro další články z oboru zabrouzdejte do kategorie rady a tipy.